Giresun Barosu Tavla Turnuvasının 2. tur kuraları 15.02.2010 tarihinde Giresun Barosu Lokalinde Baro Başkanımız Av. Gültekin Uzunalioğlu, Baro Spor Komisyonu üyelerimiz Av. Soner Karademir ile Av. Uğur Aksu ve bir grup Avukat meslektaşımızın katılımıyla çekildi. Yapılan kura çekimine göre 2. tur eşleşmeleri aşağıdaki şekilde oluşmuştur. GÜLTEKİN UZUNALİOĞLU              UĞUR AKSU RADİ AKYOL                                   MEHMET ALİ GÜNEY MAHMUT ALTIN                             VASFİ YÜCESAN TEZCAN SÜRÜCÜ                           MURAT BEKTAŞ HALİL İBRAHİM UMUR                    GÖKHAN BOZALİOĞLU BAHADIR AKÇAY                             AYŞEGÜL CEYLAN CÜNEYT YEŞİLTEPE                        FATİH KURT NURŞEN ŞENYUVA                          ÇAĞRI GÜNEY   2. tur karşılaşmaları 19.02.2010 Cuma günü saat 18.00'da Giresun Barosu Lokalimizde yapılacaktır. Tüm katılımcılara başarılar dileriz. GİRESUN BAROSU SPOR KOMİSYONU
Tarih : 16.02.2010