HERŞEY VATAN İÇİN ÖNCE VATAN... SÖZKONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR .. 15 TEMMUZ BİZE CUMHURİYETİMİZİN İLKELERİNDEN VE ATATÜRK İLKELERİNDEN ASLA VAZGEÇMEMEMİZ GEREKTİĞİNİ GÖSTERMİŞTİR
Türkiye'nin her yerinden aralarında Giresun Barosu Başkanı olarak şahsımında bulunduğu 70'in üzerinde Baro Başkanımız ve TBB Başkanımız Av.Prof.Dr.Metin Feyzioğlu,TBB Yöneticileri ile birlikte 16.08.2016 Salı günü önce; Anıtkabir'e, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'e gittik, Cumhuriyet ilkelerine ve Atatürk ilkelerine bağlı olduğumuzu, işgal girişimine karşı Kuva-yi Milliye ruhuyla direnme sözü verdik. Ardından Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ettik.
Ziyaretimizde; adil yargılanma, suçsuzluk karinesi, lekelenmeme hakkı ve hak arama özgürlüğünün önemine işaret ettik. Bu hak ve hürriyetlerin ihlalinin en çok FETÖ'ye yarayacağını; suçlu ve suçsuz birbirinden ayrılamaz ise FETÖ mensuplarının, suçsuzların yanında itibar kazanacağını dile getirdik.
Herkesin 14 Temmuz dili ile değil 16 Temmuz dili ile konuşması gerektiğinin önemine işaret ediyor Türk milletinin bu birlik ve beraberliğinin devamı ile gerçek hukuk devletine ulaşmamızı diliyorum.
Av.Gültekin UZUNALİOĞLU
GİRESUN BARO BAŞKANI
© 2025 - Giresun Barosu